Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Marxa a la Base de l'OTAN de Bétera i inspecció civil

Trobada a l'Alameda de Bétera (Camp del Turia), el proper dissabte a les 11:30h

 Conjuntament amb la marxa, es farà 8a Inspecció Ciutadana, una convocatòria llançada des del col·lectiu Alternativa Antimilitarista-MOC que sota el lema "Fora d'Afganistan- Fora de totes parts" reclamava no solament la sortida de les tropes d'Afganistan, sinó també l'abolició dels exèrcits. L'any assat quinze membres de l'entitat van acoseguir entrar a la base militar.

26/10/2010 00:04 Drets i Llibertats

Manifest

La guerra comença aquí
Una vegada més, i van ja 8 anys, tornarem a anar a la base militar de Bétera per posar el dit en la nafra del militarisme: des de les casernes militars es desencadenen les guerres, des de bases com la de Bétera s'executen guerres com la d'Afganistan. L'ocupació militar de l'OTAN, EUA, però també de l'exèrcit espanyol, no ha fet més que empitjorar la situació de la població afganesa i fomenta el terrorisme.La crisi, que

la paguin els exèrcits
Cal tancar les bases, cal dissoldre l'OTAN, cal desarmar la maquinària militar. I la crisi, que la paguin els exèrcits: en aquests temps de brutals retallades imposades pels organismes financers internacionals davant el crack del capitalisme, més de 50 milions d'euros diaris surten de les nostres butxaques per mantenir greixats els mecanismes de la violència armada. Aquí estan els veritables enemics dels quals hem de defensar-nos, no cal anar a buscar-los a Afganistan: agressions als drets socials, desigualtat, domini, xenofòbia i racisme, violència, destrucció ecològica...

Marxa a la base de l'OTAN
Per totes aquestes raons i moltes més, novament us convidem a marxar des de Bétera fins al recinte militar. És un passeig tranquil i no té cap risc legal. I si el cos us demana acció, podeu unir-vos també als quals, per vuitè any consecutiu, s'obriran pas a través de les tanques i tractaran d'arribar a les instal·lacions principals. Una acció *noviolenta de desobediència civil, il·legal però legítima, simbòlica i alhora efectiva, que farà inútils les mesures de seguretat i infringirà la prohibició d'entrar en uns terrenys segrestats per a la preparació de la guerra.

Una acció internacional
Aquest any la inspecció ciutadana torna a ser part d'una sèrie d'accions a escala europea en bases i casernes militars al llarg de les següents setmanes, aquesta vegada amb motiu del proper cim de l'OTAN a Portugal, el proper 19-20 de novembre. Bétera, Alemanya, Rota, Bèlgica, Lisboa... seran escenari d'activitats diverses contra l'ocupació d'Afganistan i per la dissolució de l'OTAN.


Edicions anteriors:

>>> http://www.antimilitaristas.org/spip.php?article3806

>>> http://www.antimilitaristas.org/spip.php?article4365

 

Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  6. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  10. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid