Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unes 250 persones demanen l'anul·lació del judici a Companys davant la DGS de Madrid

Aquest migdia, la Comissió de la Dignitat ha aplegat a Madrid unes de 250 persones que han reclamat justícia i reparació pel president Lluís Companys. L'acte ha tingut lloc davant de la seu de la Presidència de la Comunitat de Madrid que durant el franquisme era la Direcció General de Seguretat (DGS) on va ser retingut i torturat el president màrtir fa 70 anys.
Els parlaments han estat dels diferents representats d’entitats memorialistes, i de l’escriptor Ignasi Riera, llegint aquest últim un manifest i un poema de Neruda. Tots els discursos s’ha refermat en no descansar fins anular totes  les penes del franquisme.S ’ha repudiat el fet que en el Congrés Espanyol no s’hagi volgut anular les penes del franquisme, votant que no a aquesta sentència. Una fotografia de Lluís Companys s’ha posat en una finestra que porta a les celes.

18/09/2010 18:00 Política
La policia nacional no ha deixat que els manifestants poguessin celebrar acte davant de la vorera argumentant motius de seguretat ,  però mentre l’acte ha durat ha estat  ocupada per homes ninots , venedors de la Once i  grups de música. La policia nacional ha insistit també en  que sancionarien si es feia ofrena floral, que s’ha acabat fent dins de la Puerta del Sol.
 
Per saber-ne més
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid