Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rocafort de Vallbona aposta majoritàriament per a la independència

Amb el 57,73% de participació, els veïnat Rocafort de Vallbona va votar ahir a favor de la independència el 96,8% del vots. En contra només hi va haver un sol vot i un altre es va abstenir.

Rocafort de Vallbona va celebrar ahir la consulta sobre la idependència en un ambient festiu i reivindicatiu, coincidint amb la commemoració de la Diada. Rocafor de Vallbona és un poble al sud de la comarca de l'Urgell; està situat a la Vall del riu Corb i pertany al municipi de Sant Martí de Riucorb. És un poble medieval construït dalt d'un petit turó, tot ell arrecerat, amb carrers desnivellats i de forma apinyada. Avui té aproximadament 130 habitants. Quasi la totalitat es dedica a la pagesia i a la ramaderia. 

12/09/2010 01:17 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid