Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solivella celebra la consulta sobre la independència amb un 47% de participació

Amb una participació del 46,88%, d'unes 580 persones que tenien dret a vot, el 91,67% han votat a favor de la independència.

Solivella (Conca de Barberà) ha fet avui la consulta popular sobre la independència en un ambien festiu i reivindicatiu amb actuacions de cultura popular al matí, un aperitiu al migdia i jocs infantils a la tarda.  La plataforma Solivella Decideix ha estat l'encarregada d'organitzar la consulta.

29/08/2010 23:14 Política
Amb Solivella són 9 els municipis de la Conca de Barberà en celebrar la consulta, Barberà de la Conca, l'Espluga de Francolí, les Piles, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Sarral, Vimbodí i Blancafort, que va arribar a un 50% de participació.
 
Alfarràs (Segrià), Llívia (Cerdanya) i Rocafort de Vallbona (Urgell) prendran el relleu de Solivella per la diada de l'Onze de Setembre; Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) i Figuerola del Camp (Alt Camp) faran la consulta el 26 de setembre; la pròxima tanda important serà el 17 d'octubre, quan la faran Gavà (Baix Llobregat), Gòsol (Berguedà), La Bisbal del Penedès (Penedès), Rubí (Vallès Occidental), Tarragona i Vilallonga del Camp (Alt Camp). A més a més, el 9 d'octubre es farà una consulta als Estats Units
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid