Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
70 veïns dels 78 que van votar al Vilosell ho van fer per la independència

La consulta s'ha celebrat entre setmana, un cop finalitzada la festa major i de cinc a vuit del vespre. Dels 168 veïns amb dret a vot, 78 han participat a la consulta, és a dir un 46%.

Dels vots recollits, 70 han estat pel "sí", 6 pel "no" i dos en blanc. La consulta, que es va celebrar davant del consultori mèdic de la població, la va organitzar la comissió Vilosell Decideix, creada al municipi per persones interessades en defensar el dret a l'autodeterminació del poble català.

19/08/2010 13:27 Política

Segons l'organització, majoritàriament va votar la gent gran mentre que de joves d'entre 25 i 40 anys en va participar més aviat pocs.
 
La consulta del Vilosell, però, no apareixia a l'agenda de la Coordinadora Nacional per la consulta sobre la independència, que coordina la celebració de les consultes a nivell nacional. Segons el Vilosell Decideix no van tenir manera de contactar-hi durant aquest mes d'agost.
 
vilosell

 

 
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid