Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Vilosell celebra avui una consulta popular per la independència

Es tracta d'una consulta que ha passat completament desapercebuda, fins i tot per la Coordinadora Nacional de les consultes, que encara no l'han inclòs a la seva agenda.

No és la primera vegada que el petit municipi d'El Vilosell, a la comarca de les Garrigues i que comptava amb 200 habitants l'any 2009, celebra una consulta popular. El 19 de gener de l'any 2003 els veïns de la població van votar a favor (per 121 vots a 12) de canviar l'escut del poble per tal d'incloure-hi una muralla i un ocell.

18/08/2010 02:50 Política

La comissió organitzadora de la consulta és El Vilosell Decideix, una associació creada al municipi i que aplega persones interessades en defensar el dret a l'autodeterminació del poble català i en promoure una consulta popular per la independència de Catalunya, segons expliquen al grup de Facebook que han creat.

El terme municipal del Vilosell, de 18,88 km, és a l'extrem sud-oriental de la comarca de les Garrigues, a la part més alta de la plataforma garriguenca, ja al límit amb la Conca de Barberà. El poble del Vilosell, cap de municipi, és l'únic nucli de població agrupada. L'any 2009 comptava amb 200 habitants.

 

vilosell

 

Per saber-ne més:

Tarragona, Gavà i Rubí decidiran el proper 17 d'octubre 

Segueix el resultat de les consultes a Llibertat.cat 

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid