Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP serà a la manifestació per l’autodeterminació del 12 de juny

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha confirmat que donarà suport i assistirà a la manifestació independentista que transcorrerà el proper 12 de juny pels carrers de Barcelona i que convoca la Plataforma pel Dret a Decidir.  

La CUP, que va aprovar al passat Consell Polític participar-hi amb un bloc propi, "comparteix plenament els eixos sobre els quals bascula la convocatòria, que són el suport a les consultes populars sobre la independència, el rebuig absolut a qualsevol tribunal que vulgui decidir el nostre futur, la reclamació del dret a l’autodeterminació del poble català i l’objectiu de palesar que la via autonomista i estatutària està esgotada".

08/06/2010 23:38 Política
El Secretariat Nacional de la CUP ha fet  una crida a la militància de l'esquerra independentista perquè assisteixi a la marxa.
 
Programa
  • 18.00 h - Inici de la marxa. Recorregut: plaça Urquinaona, Via Laietana, Marquès Argentera, entrada al Parlament, passeig Lluís Companys.
  • 19.30 h - Concert a l'Arc de Triomf: Dekrèpits, El poble que canta, Jaume Arnella, Oscar Intente, Pep Sala i Titot. El concert acabarà al voltant de les 21.30 h.
Més informació sobre la convocatòria.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid