Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gent dels Rius: Trobada de col·lectius en defensa dels rius i els deltes dels Països Catalans

Aquest proper cap de setmana tindrà lloc al museu de Can Torrents a Sant Boi de Llobregat una trobada de col·lectius en defensa dels rius i els deltes dels Països Catalans, amb el nom de Gent dels Rius.
En aquesta trobada es vol donar a conèixer la problemàtica ambiental dels espais fluvials i deltaics de tres grans rius dels Països Catalans com són l'Ebre, el Xúquer i el Llobregat.
 
 

10/06/2010 09:17 Territori

Precisament, molt sovint els problemes de conservació d'aquests espais en llocs com en el delta del Llobregat, són ningunejats pels mitjans de comunicació, i poc coneguts per la pròpia població. Això no passa tant en el cas del Xúquer, i és tot al contrari en el cas de l'Ebre.

També és una oportunitat de trobar-nos persones i entitats que tot i la distància geogràfica, patim els mateixos problemes en el nostre territori. Comtarem amb la participació de Xúquer Viu, la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Salvem Can Trabal, Plataforma SOS Delta-Salvem Oliveretes, Ecologistes en Acció-Les Agulles i DEPANA. També tindrem la participació del regidor de Medi Ambient i Entorn Natural de l'ajuntament de Sant Boi, Josep M. Cervelló.

La trobada començarà a les 17h a les golfes de Can Torrents i està adreçada a totes les persones que vulguin conèixer aquests territoris, i les persones i entitats que estan treballant per la seva preservació.

Al vespre, a partir de les 22h, tindrem l'actuació de Terrer Roig, banda musical de les terres de l'Ebre, que ens oferirà la seva música a la plaça del Mercat Vell.

Per finalitzar la trobada, el diumenge 13 al matí, qui vulgui podrà afegir-se al testing que organitza DEPANA a la zona del Remola-Filipines, i que es troba amenaçada per la possible construcció d'un complex esportiu-lúdic. 

La trobada està organitzada per la secció santboiana de l'Òmnium Cultural Baix Llobregat, té el suport de la Regidoria de Medi Ambient de la ciutat de Sant Boi de Llobregat

Per saber-ne més:

Gent dels Rius: Trobada de col·lectius en defensa dels rius i els deltes dels Països Catalans. Bloc "Bestioles de Marina (delta Llobregat)"

 

 

Rànquings
  1. L’extrema dreta i la crisi de tot un sistema
  2. Estudien on s'amagaran els "fugitius" quan d’aquí unes setmanes organitzin un altre acte clandestí a la demarcació de Girona
  3. El missatge de la Flama del Canigó a càrrec de Núria Cadenes
  4. Concentració i comunicat de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Campanya veïnal perquè la plaça del Virrei Amat recuperi el nom original: Joan Salvat-Papasseit
  6. La droga dels adolescents
  7. Acte central d’homenatge a Estellés
  8. Manifestació a Barcelona per la defensa del territori i contra els macroprojectes
  9. La Plataforma ATUREM HARD ROCK convoca una assemblea oberta i crida a sumar-se a la manfestació contra la crisi ecosocial
  10. «A nosaltres ens van dir que aquesta seria la guerra...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid