Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cerdanyola Decideix reclama als partits que es respecti el marc del la consulta

Cerdanyola Decideix ha difós públicament una nota de premsa en què demana als partits polítics que respectin la jornada electoral del dia de la consulta sobre la independència, que es celebrarà el 20 de juny.  Davant la informació que alguns partits poden intentar  boicotejar la consulta, la plataforma ha realitzat un emplaçament  perquè tots els partits  "siguin presents a les consultes enviant-hi interventors a les taules, i així mateix que contribueixin a la divulgació entre la militància de la importancia de la participació". Avui el periodista Vicent Partal participa en un acte-sopar sobre les consultes i l'experiència en el marc europeu.

02/06/2010 16:26 Política

 

Cerdanyola Decideix ha desplegat un seguit d'actes i una campanya d'agitació fins al dia 20, amb recollida de vot anticipat, pancartes i cartells.

Segons algunes informacions, alguns dels partits d'òrbita estalista tenen previst convocar activitats partidistes en aquesta data, amb la finalitat de diluir el clima de la consulta i fer minvar la participació. La nota de premsa de Cerdanyola Decideix suposa una advertència perquè tots els partits respectin la jornada de la consulta i el seu esperit democràtic.

Durant aquesta setmana Cerdanyola Decideix ha convocat diversos actes, entre els quals l'acte-sopar d'aquesta nit amb el periodista i director de Vilaweb Vicent Partal. El diumenge 6 hi ha prevista una jornada d'activitats amb un dinar popular al Parc Cordella de Cerdanyola. I la setmanva vinent es realitzarà un altre acte-sopar amb la intervenció de l'historiador Josep Maria Solé i Sabaté, a l'Ateneu d'aquesta localitat.

Cerdanyola Decideixha desplegat una campanya de difusió de la consulta amb penjada de parcartes i encartellades. A nombrosos punt de la ciutat del Vallès també s'estan realitzant paradetes del vot anticipat, una recollida de vots que a més compta amb el suport de més de 100 fedataris que participen a la consulta.

 

 

 

 

 

Jornada electoral a Cerdanyola: llibertat i reflexió per a tothom

Com ja és sabut per gran part de la nostra població, el 20 de juny realitzarem a Cerdanyola del Vallès la consulta que ja s’ha dut a terme a moltes poblacions catalanes.

Per això, des de la  plataforma Cerdanyola Decideix realitzem un emplaçament a tots els partits polítics perquè el dia 20 de juny respectin la jornada electoral corresponent a la consulta popular sobre la independència de la Nació Catalana.

Reclamem el respecte propi de totes les jornades electorals i instem al conjunt dels partits polítics perquè facin seus els principis democràtics que regeixen qualsevol jornada electoral. Per aquest motiu convidem a tots els partits perquè siguin presents a les consultes enviant-hi interventors a les taules, i així mateix que contribueixin a la divulgació entre la militància de la importancia de la participació. En definitiva, a tractar aquesta consulta com a qualsevol altra cita electoral.  En aquest sentit, demanem que tingui en compte aquesta data i que respectin el marc de llibertat i de reflexió que mereixen els ciutadans a l’hora de votar.

Creiem, sense cap mena de dubte, que l’exercici del vot en aquesta consulta eixampla i exercita la democràcia en el seu sentit més ampli. L’exercici d’expressió i opinió de la ciutadania aporta aspectes positius per a tothom, i de retruc per a la diversitat política, de pensament i de sentiments. És per això que han de ser respectats com un valor col.lectiu i de convivència.

Des de Cerdanyola Decideix demanem, des de la coherència d’aquests arguments, que els partits polítics de Cerdanyola s’abstinguin de realitzar actes i expressions públiques, relacionats o no amb el contingut de la consulta, durant la jornada electoral del 20 de Juny. Apel.lem a la responsabilitat i al respecte de tots els partits perquè tinguin en compte el marc de la consulta i no atemptin contra els principis bàsics de la democràcia.

 

 

 

 

 

  Per saber-ne més:

Cerdanyola Decideix prepara la consulta per al 20 de juny Llibertat.cat

 "El més interessant és que les consultes es produeixen com un moviment transversal" Llibertat.cat

Anar-hi, anar-hi i anar-hi… cap a la tercera onada de consultes sobre la Independència Llibertat.cat

Tret de sortida per a la consulta a Cerdanyola

 

Comença el compte enrere per a la 4a onada de consultes sobre la Independència

 

 


 

Rànquings
 1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
 2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
 3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
 4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
 5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
 6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
 7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
 8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
 9. Independència. Ruptura i República
 10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid