Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Mataró va aconseguir reunir 1.500 persones al concert per la independència

Tocaven La Gossa Sorda i Brams, i un total de 1.513 persones no s'ho van voler deixar perdre.

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Mataró ha fet públiques les xifres d'assistència de públic en el que va ser l'acte d'inici d campanya pel "sí" a la independència, que va tenir lloc a l'espai Arquera de la capital del Maresma el passat dissabte 22 de maig.

Mataró celebrarà una consulta popular per la independència el proper 20 de juny, en la quarta onada de consultes.


25/05/2010 12:38 Política

El concert, convocat amb el lema "Mataró per la independència" [vídeo de campanya], es va desenvolupar en un ambient festiu i de reivindicació. Va comptar amb les actuacions del grup valencià La Gossa Sorda, que va presentar en primícia les cançons de seu nou disc, "L'últim heretge". També va actuar l'històric grup berguedà Brams, que des de l'escenari va anunciar el seu retorn definitiu i l'enregistrament d'un nou disc.

Durant el transcurs de l'espectacle musical la plataforma Mataró Decideix va recollir vots anticipats i, d'altra banda, es va projectar un vídeo produït per la CUP, que explica els motius per a votar "sí" en la consulta sobre la independència de Catalunya que se celebrarà el 20 de juny a Mataró. El vídeo "Mataró per la independència" va ser gravat a Mataró i compta amb la participació de diversos ciutadans i ciutadanes que, des de diferents perspectives (cultural, pagesa, econòmica, sanitat, estudiantil, esportiva, de drets democràtics i de drets socials, etc.), plantegen la necessitat que el poble recuperi la paraula i aposti per la independència.

L'alternativa de la CUP proposa l'exercici de l'autodeterminació i l'accés a la independència, per a donar resposta a la crisi sistèmica que patim i per a vertebrar uns Països Catalans lliures, sostenibles i socialment justos.

Durant les properes setmanes la CUP organitzarà actes arreu de la ciutat i farà campanya activa per demanar el Sí a la consulta del 20 de juny.

Per a saber-ne més:

Vídeo Brams: "No vam dir mai més, vam dir sempre més"

Brams: "Un cop vestits altre cop de Brams hem descobert que ens trobàvem al mateix lloc on érem"

Brams anuncia que torna definitivament amb disc nou 

Mataró per la independència, el vídeo de campanya pel sí al referèndum del 20J

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid