Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CANC amb la PDE a la manifestació en defensa del cabal per l'Ebre

La CANC dóna "tot el seu suport" a la manifestació que diumenge s’ha convocat a Barcelona (concentració a les 12 hores a la plaça Urquinaona).
La Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) ha manifestat avui el seu suport "total" a les iniciatives de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) en les seues "justes reivindicacions d’un cabal ambiental per al riu Ebre, i en la defensa d’una dignitat territorial per a les Terres de l’Ebre a partir de la valorització i preservació dels recursos que en son propis, com l’aigua".

28/05/2010 14:58 Territori

Així, la CANC ha animen als ciutadans perquè estiguen "alerta" i participen activament en les mobilitzacions i actes que es proposen des de la PDE. En aquest sentit, la CANC dóna "tot el seu suport" a la manifestació que diumenge s’ha convocat a Barcelona (concentració a les 12 hores a la plaça Urquinaona), i a la qual hi assistirà també per recordar l’ampli consens territorial, social, polític i econòmic que a dia d’avui existeix a Catalunya contra el cementiri nuclear que volen implantar a Ascó. "Les Terres de l’Ebre són unes comarques maltractades històricament, amb transvasaments i centrals nuclears, i ja és hora de defensar una dignitat col·lectiva per aquest territori, que també és Catalunya", ha afirmat la CANC a través d'un comunicat.

 

COMUNICAT DE PREMSA: La CANC recolza a la Plataforma en Defensa de l’Ebre en la manifestació de diumenge a Barcelona


- La CANC hi assistirà també per recordar l’ampli consens territorial, social, polític i econòmic que existeix a Catalunya en contra del cementiri -

La CANC manifestem el nostre total suport a les iniciatives de la Plataforma en Defensa de l’Ebre en les seves justes reivindicacions d’un cabal ambiental per al riu Ebre, i en la defensa d’una dignitat territorial per a les Terres de l’Ebre a partir de la valorització i preservació dels recursos que en son propis, com l’aigua. Animen a la ciutadania a que estigui alerta i participi activament en les mobilitzacions i actes que es proposen des de la PDE.

En aquest sentit, la CANC dona tot el seu recolzament a la manifestació que diumenge s’ha convocat a Barcelona (concentració a les 12h. a la Plaça Urquinaona), i a la qual hi assistirà també per recordar l’ampli consens territorial, social, polític i econòmic que a dia d’avui existeix a Catalunya contra el cementiri nuclear que volen imposar a Ascó. En efecte, a dia d’avui 140 ajuntaments, 12 consells comarcals, 2 diputacions, el Parlament de Catalunya, i el Govern de la Generalitat han dit no al cementiri nuclear. Igualment, 3 de les 4 cambres de comerç de la demarcació de Tarragona (Tortosa, Tarragona i Valls), qüestionen la idoneïtat del cementiri a les Terres de l’Ebre.

Les Terres de l’Ebre son unes comarques maltractades històricament, amb transvasaments, centrals nuclears, etc., i ja és hora de defensar una dignitat col·lectiva per aquest territori, que també és Catalunya.

Per tot això diem, NO AL CEMENTIRI NUCLEAR i NO ALS TRANSVASAMENTS, i SI AL TANCAMENT PLANIFICAT DE LES CENTRALS NUCLEARS EXISTENTS i SI ALS CABALS AMBIENTALS PER AL RIU EBRE.

 

Per saber-ne més:

Tot a punt per a les manifestacions en defensa del Xúquer a Sueca i de l'Ebre a Barcelona 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid