Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els joves de la Ribera se sumen a la mobilització contra el transvassament Xúquer-Vinalopó

Demà a les 18h a la laça de l'Ajuntament de Sueca, les Assemblees de Joves de Cullera i Sueca (CAJEI) i l'Assemblea de Maulets de la Ribera convoquen  a tots els joves de la comarca a mobilitzar-se una vegada més contra del transvasament Xúquer-Vinalopó i de la política hídrica i especulativa de Consell.
Per als col·lectius juvenils el canvi de traçat del transvasament en cap cas va ser un triomf, sinó un error que van cometre Xúquer Viu i la resta de partits i entitats que van donar suport a aquest canvi.


28/05/2010 03:10 Territori
Des d’un primer moment estava clar que l’aigua no aniria destinada a l’agricultura sinó als PAI’s que s’han projectat a les comarques del sud del País.     

 A més, cal recordar que l’aigüa que interessa transvasar no és la de Cullera (que està totalment podrida) sinó la dels aqüífers que voregen el traçat de les obres.      

D’aquesta manera, després de repartir-se el pastís de l’obra pública que s’ha realitzat, punxaran els aqüífers de l’interior del País, cosa que farà que comarques com la Costera o el Comtat s’assequen en qüestió de temps, en detriment de les urbanitzacions, piscines i camps de golf projectades a les comarques de les Valls del Vinalopó.      

Per últim, es vol recordar que el transvasament de l’ebre s’aturà degut a la fermensa de la gent de les Terres de l’Ebre i, en aquest cas, el País Valencià només el podrem salvar si ens mantenim ferms i no pactem amb l’enemic.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid