Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'ACdJT ataca el Servei d'Ocupació de Llíria

L'Assemblea de Joves del Camp de Túria (AJCdT) va atacar el passat diumenge 11 d'abril el Servei d'Ocupació i Formació (Serverf) de Llíria per tal d'assenyalar els culpables de la crisi, del capitalisme i de la misèria.

"No estem disposats a patir les conseqüències d'una crisi que no hem generat, ni d'un model econòmic i social que no hem escollit", manifesta l'AJCdT.

18/04/2010 21:47 Drets i Llibertats
A més, encoratja el jovent del Camp de Túria a organitzar-se per tal de construir una alternativa que busque solucions col·lectives "als problemes als què les classes capitalistes dirigents abocat".
 
Bancs i caixes d'estalvi, el govern espanyol i governs autonòmics, els partits polítics parlamentaris, sindicats grocs, ETT, INEM i d'altres organismes de Treball són per l'AJCdT els responsables de l'actual crisi capitalista que ha condemnat a més d'1.400.000 persones d'arreu dels Països Catalans a l'atur; i a la resta, a una situació de precarietat laboral, sous mínims i contractes temporals. Una situació que, si més no, encara s'agreujarà més amb el nou projecte de Reforma Laboral impulsat per la patronal.
 
Pel que fa al Camp de Túria, a finals de 2009 la xifra d'aturats ja arribava a les 11.677 persones, creixent 4 punts per damunt de la mitjana del País Valencià i 13 per sobre de la de l'Estat espanyol. Una xifra que, cal remarcar, encara s'agreuja més si sumem altres milers de persones que no estan incloses a les llistes del Servei Valencià d'Ocupació i Formació però que igualment són víctimes de l'atur.
 
Tot açò no és sinó una clara mostra que els qui més afectats estem per la crisi econòmica som els treballadors i treballadores, els quals veiem perillar fins i tot la nostra integritat. Mentrestant el govern de l'Estat espanyol, en lloc de promoure mesures estructurals contra la crisi i defensar els nostres drets, s'ha dedicat a injectar diners públics als bancs i a les caixes d'estalvi, responsables de la crisi econòmica, fent augmentar els beneficis dels empresaris a costa de la classe treballadora.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid