L'ACdJT ataca el Servei d'Ocupació de Llíria

L'Assemblea de Joves del Camp de Túria (AJCdT) va atacar el passat diumenge 11 d'abril el Servei d'Ocupació i Formació (Serverf) de Llíria per tal d'assenyalar els culpables de la crisi, del capitalisme i de la misèria.

"No estem disposats a patir les conseqüències d'una crisi que no hem generat, ni d'un model econòmic i social que no hem escollit", manifesta l'AJCdT.

18/04/2010 21:47 Drets i Llibertats
A més, encoratja el jovent del Camp de Túria a organitzar-se per tal de construir una alternativa que busque solucions col·lectives "als problemes als què les classes capitalistes dirigents abocat".
 
Bancs i caixes d'estalvi, el govern espanyol i governs autonòmics, els partits polítics parlamentaris, sindicats grocs, ETT, INEM i d'altres organismes de Treball són per l'AJCdT els responsables de l'actual crisi capitalista que ha condemnat a més d'1.400.000 persones d'arreu dels Països Catalans a l'atur; i a la resta, a una situació de precarietat laboral, sous mínims i contractes temporals. Una situació que, si més no, encara s'agreujarà més amb el nou projecte de Reforma Laboral impulsat per la patronal.
 
Pel que fa al Camp de Túria, a finals de 2009 la xifra d'aturats ja arribava a les 11.677 persones, creixent 4 punts per damunt de la mitjana del País Valencià i 13 per sobre de la de l'Estat espanyol. Una xifra que, cal remarcar, encara s'agreuja més si sumem altres milers de persones que no estan incloses a les llistes del Servei Valencià d'Ocupació i Formació però que igualment són víctimes de l'atur.
 
Tot açò no és sinó una clara mostra que els qui més afectats estem per la crisi econòmica som els treballadors i treballadores, els quals veiem perillar fins i tot la nostra integritat. Mentrestant el govern de l'Estat espanyol, en lloc de promoure mesures estructurals contra la crisi i defensar els nostres drets, s'ha dedicat a injectar diners públics als bancs i a les caixes d'estalvi, responsables de la crisi econòmica, fent augmentar els beneficis dels empresaris a costa de la classe treballadora.