Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona vol cendrers públics

La formació assenyala que els carrers estan plens de burilles de cigarreta

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona proposa a l'Ajuntament de Girona que instal·li cendrers públics a les papereres ja que d'aquesta manera es veuria reduïda la presència de cigarrets pels carreres de la ciutat. La CUP assegura que des dels canvis legislatius antitabac, molta gent es veu obligada a apagar la cigarreta abans d'entrar en un local públic o a sortir a fumar al carrer en horari laboral.

31/03/2010 20:37 Política
La instal·lació d'aquests accessoris en algunes papereres de la ciutat evitaria que les persones fumadores llencessin a terra les burilles de les cigarretes. A més, facilitaria la feina de recollida al servei de neteja i escombraries de la ciutat.

La proposta que fa la CUP de Girona suposaria una despesa força reduïda, ja que la majoria de papereres de la ciutat permeten la instal·lació ambf acilitat d'un petit complement que faci funcions de cendrer. Aquest tipus de cendrers ja fa temps que s'han implantat amb èxit a d'altres ciutatscom Barcelona o Manresa.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid