Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PP valencià censura fotografies relacionades amb el cas Gürtel

El diputat provincial de la Diputació de València, Salvador Enguix, va  retirar 10 fotos relacionades amb el cas Gürtel
És per això, que la Junta Directiva de la Unió de Periodistes Valencians ordena al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) la retirada immediata de la seva exposició 'Fragments d'un any'

06/03/2010 03:37 Drets i Llibertats
Mentre altres anys la mostra havia estat farcida d’imatges de la visita del Papa i de la Copa de l’Amèrica, enguany era el cas de corrupció el que protagonitzava algunes de les instantànies que havien triat el fotògrafs i que han sigut censurades per la direcció política del museu depenent de l’ens provincial.
 
Es tracta de vuit fotografies de temàtica política i dues més en les quals apareixen l'expresident del Govern espanyol José María Aznar en la seva investidura com a doctor honoris causa per la Universitat Cardenal Herrera-CEU, i el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, amb l'arquebisbe de València, Carlos Osoro. 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid