Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Setanta-quatre alcaldes de les comarques nord-orientals critiquen al govern i les elèctriques

Han signat el manifest sota el títol "Refer el país, millorar els serveis: per la dignitat dels veïns de les comarques gironines" on critiquen durament  l'actuació del govern i les companyies elèctriques en la gestió de la nevada

Ahir, gairabé 400 persones es van concentrar a Lloret de Mar per protestar per la manca de servei de llum. Aquest migdia es farà una concentració de les mateixes caracterítiques a Caldes de Malavella.
 

14/03/2010 11:41 Territori
A set dies de la nevada, el nombre més important s'abonats a la xarxar elèctrique que no tenen llum encarca es concentran a Caldes de Malavella, Sant Feliu de Guíxols, Vilobí d'Onyar, Santa Cristina d'Aro, Llagostera i Maçanet de la Selva. En total es calcula que són uns 20.000 ciutadans afectats, segons Protecció Civil, mentre que Endesa assegura que només són 5.000.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid