Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Plataforma No a la MAT podria convocar una manifestació

La Plataforma No a la MAT ha anunciat que està estudiant la possibilitat de convocar una manifestació en contra de la línia arran de la nevada d'aquesta setmana, que ha provocat que govern i empresa privada hagin aprofitat el desgavell per legitimar la MAT.

En declaracions a Catalunya Ràdio, el portaveu de la plataforma, Joan Martí, ha assegurat que la gent està molesta pel fet que s'hagi utilitzat la nevada d'aquesta setmana per defensar la construcció de la MAT.

13/03/2010 20:29 Territori

 
Martí assegura que aquest tipus d'argument només serveix "per tapar les vergonyes i tirar pilotes fora", i que "no és la primera vegada, sobretot al territori gironí, que es fa una mala inversió i una planificació deficient".

Des de la plataforma reclamen més inversió en les instal·lacions actuals i més suport per part del govern, i exigeixen que dimiteixi el director general d'Energia, Agustí Maure.

Per a saber-ne més: 

Celrà aprofita el col·lapse de la nevada per aprovar "sense soroll" una resolució conflictiva - Llibertat.cat 

Els ajuntaments de les comarques nord-orientals fan front comú contra el desgavell  - Llibertat.cat

El Govern utilitza la nevada com a excusa per legitimar la MAT   - Llibertat.cat

Internet i la ràdio canalitzen les protestes contra la gestió del govern davant la nevada - Llibertat.cat


 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid