Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical demana la destitució immediata de Vicente Sanz de la secretaria general de RTVV

Arran de la informació que hui publica el diari "El País" en relació a tres presumptes casos d'assetjament sexual ocorreguts a RTVV.

La Intersindical ha demanat al Director General, José López Jaraba, la destitució immediata de Vicente Sanz i li ha advertit que cada minut que passa està fent-se més còmplice de la seua menyspreable conducta.

23/02/2010 15:00 Drets i Llibertats
També és un greuge a totes les treballadores i treballadors d'esta casa, que estan alarmats davant estos esdeveniments.
 
Per a la Intersindical a RTVV "Quan tres dones es troben de baixa laboral i reflecteixen el seu calvari com ho han fet elles, no es pot reclamar la presumpció d'innocència com a coartada. Fer-ho, seria tant com qüestionar la veracitat d'unes acusacions que estan comportant un elevat cost personal per a aquelles companyes que s'atreveixen a fer-les. Precisament per este motiu considerem que, més enllà de plantejar el principi de presumpció d'innocència, el que hauríem de preguntar-nos és quantes treballadores més han passat pel mateix i no s'han atrevit a acudir als tribunals"
 
Des de la Intersindical manifesten la seva solidaritat amb les denunciants i adverteixen que no van a permetre cap tipus de represàlia contra elles. Alhora, fan una crida a totes aquelles dones que han  estat  assetjades perquè donen un pas endavant. La degradant actuació de Vicente Sanz cal que siga investigada fins les últimes conseqüències i posa en relleu la urgència de posar en marxa el Pla d'Igualtat que estem negociant i que hauria d'incloure les mesures necessàries per impedir nous escàndols com éste.

El sindicat no es sorpren el comportament de Vicente Sanz  en la mesura que és una manifestació més de la política frívola, autoritària, arbitrària i masclista que practica en RTVV des de fa molts anys. No és la primera vegada que es vulneren els drets dels treballadors i la dignitat que mereixen com a persones. L'assetjament laboral, el bandejament dels professionals que alcen la veu, les amenaces i la represàlia són comportaments habituals
 
La carta que ha enviat la Intersindical al Director General demana la destitució de Vicente Sanz, l'obertura d'una investigació interna i la convocatòria de la Comissió d'Igualtat. També reclama que l'empresa pose els seus serveis jurídics al servei de les treballadores. Llegir tota la carta.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid