Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Figueres envia una carta a les autoritats per l'afer del castell de Sant Ferran

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Figueres ha enviat una carta als representants de les institucions al consorci del castell per demanar-los que aturin el trasllat del fons de Montjuïc. La carta, que exigeix un procés participatiu pe debatre el futur del castell, ha estat enviat a Santi Vila, alcalde de Figueres; Jordi Martinoy delegat de la Generalitat, i Carme Chacón ministre de defensa del Govern espanyol.

03/02/2010 23:47 Política


L'assemblea de Maulets Alt Empordà també va condemnar fa uns dies el trasllat de peces del museu militar de Montjuïc al castell de Sant Ferran, com també ja havia fet prèviament la CUP dies abans. 

En la missiva, la CUP de Figueres transmet la "incertesa i desconfiança" de la ciutadania cap al futur del Castell i realitza tres peticions per tal de garantir el lligam de la ciutadania amb la fortalesa:

-       Que s’aturi el trasllat del fons museístic de Montjuïc al Castell de
Sant Ferran.

-       Que es convoqui en breu una sessió informativa sobre l’estat actual i
projecte de futur del Castell de Sant Ferran.

-       Que s’obri un procés participatiu a la Ciutat de Figueres per tal
d’assolir un consens majoritari sobre la utilitat i futur de la fortalesa.

Amb aquest gest la candidatura torna a demanar que s’obri un procés per tal que el Castell esdevingui un referent per la ciutadania i disposi dels mitjans necessaris per poder desenvolupar la seva potencialitat, que de moment el consorci no ha sabut o volgut fer.
 
De la mateixa manera que remarca la gran importància de l’implicació d’entitats i ciutadania, la Candidatura d’Unitat Popular reclama a les formacions polítiques que donen suport a les entitats contràries al museu militar que defensin aquestes postures fora de la ciutat i al mateix consorci. La CUP de Figueres exigeix deixar enrere els equilibris i ambigüitats i fer un pas endavant.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid