Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Encartellades i pintades a Montcada en contra de la presidència de la UE, la crisi i la guerra

El nucli de Montcada de l'Horta se suma a les accions en contra de la presidència espanyola de la UE, la  crisi i la guerra
Així en resposta a la Primera Cimera de Ministres celebrada en Barcelona el dia 28 de Gener van decidir encartellar, amb els lemes de la campanya, la porta i la façana de l'oficina de l'empresa municipal PEMSA (Promoció Econòmica de Montcada S.A) que s'encarrega de la desatenció dels aturades del poble i la petita i mitjana empresa local.

22/02/2010 04:07 Política

Com a segona acció es va elegir la façana de l'Antic Escorxador Municipal, hui en dia, espai multifuncional municipal on s'envia les aturades permanentment a fer cursets de formació continua, en aquest cas, el mural a la façana crida "Europa Capitalista=Crisi".

El nucli de Montcada de l'Horta, integrat dins de la Coordinadora Contra la Crisi de l'Horta engegada per l'Esquerra independentista, es suma a les accions en contra de la presidència espanyola de la UE, la  crisi i la guerra

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid