Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consideren insuficient la suspenció cautelar del secretari general de RTVV, Vicente Sanz

Les tres periodistes relaten, en la denúncia, un calvari que hauria començat el 2007, amb vexacions sexuals i amenaces per part de Vicente Sanz.

Compromís, Unió de Periodistes Valencians i la Intersindical havien demanat la dimissió. Vicente Sanz, polític del PP va dir l'any 1993, "estoy en política para forrarme". També va intervenir en adjudicacions sospitoes de RTVV amb la visita del Papa el 2006.

24/02/2010 01:04 Drets i Llibertats

El director general de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), José López Jaraba va acceptar ahir la sol·licitud del secretari general i cal de Personal de l'ens públic, Vicente Sanz, de suspensió cautelar de les seves funcions, segons va informar ahir l'ens públic en un comunicat emès en castellà. Segons RTVV, Vicente Sanz pretén així defensar-se" de les acusacions d'acosament sexual de les que ha estat objecte per part de treballadores de Canal Nou, que han presentat una denúncia als jutjats de Paterna. D'aquesta manera, continua el comunicat, Sanz vol defenesar-se "sense perjudicar lainstitució amb la que ha treballat durant els darrers 15 anys".

Des del bloc "de Llíria cap a Ítaca" es comenta que "no és la primera vegada que es vulneren els drets dels treballadors de RTVV i la dignitat que mereixen com a persones. L'assetjament laboral, el bandejament dels professionals que alcen la veu, les amenaces i la represàlia són comportaments habituals en l'ens públic valencià.Per les seues frases els coneixereu: Vicente Sanz, polític històric del PP i número 2 de RTVV des de fa catorze anys, ha complimentat la seua memorable frase carregada d’intencions del 1993 "Estoy en política para forrarme" amb la que el retracta a la perfecció en ple segle XXI "Si no vols, que sàpigues que tinc molt de poder. Te destrossaré la vida a tu i a la teua família"."

A més a més, també es diu que Vicente Sanz va intervenir en adjudicacions sospitoses de RTVV amb la visita del Papa el 2006

Vicente Sanz fou president provincial del PP a València els anys 1993 i 1994. També va haver de dimitir quan es va fer pública un enregistrament en què parlava d'un suposat suborn per a l'adjudicació d'uns contractes a Benidorm.

Per saber-ne més:

La Intersindical demana la destitució immediata de Vicente Sanz de la secretaria general de RTVV Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid