Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de treballadors de RTVV es concentren contra Vicent Sanz

Cap directiu de l'ens públic no ha participat a la concentració.

Aquest matí, uns dos-cents treballadors de RTVV s'han concentrat davant de l'ens públic per manifestar el seu malestar contra l'autoritarisme de la direcció i molt especialment contra el secretari general i cap de personal de l'empresa, Vicent Sanz, denunciat per assatjament sexual a tres periodistes.

24/02/2010 13:23 Drets i Llibertats

El director general de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), José López Jaraba va acceptar ahir la sol·licitud del secretari general i cal de Personal de l'ens públic, Vicente Sanz, de suspensió cautelar de les seves funcions, segons va informar ahir l'ens públic en un comunicat emès en castellà. Segons RTVV, Vicente Sanz pretén així defensar-se" de les acusacions d'acosament sexual de les que ha estat objecte per part de treballadores de Canal Nou, que han presentat una denúncia als jutjats de Paterna. D'aquesta manera, continua el comunicat, Sanz vol defenesar-se "sense perjudicar lainstitució amb la que ha treballat durant els darrers 15 anys".

La mesura ha estat qualificada de necessària però insuficient

Per saber-ne més:

La Intersindical demana la destitució immediata de Vicente Sanz de la secretaria general de RTVV Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid