Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets del Baix Llobregat porten carbó a les entitats que "destrueixen el delta"

Dimarts passat, els Reis Maulets d'Orient van passar per el Baix Llobregat, concretament per Viladecans i l'Hospitalet, ciutats on l'especulació urbanística està a l'ordre del dia, per a deixar clar als respectius governants que l'únic que mereixen aquesta nit de reis és abundant carbó, segons l'Assemblea de Maulets del Baix Llobregat.
A Viladecans, el PSC va rebre carbó a causa de l'urbanització descontrolada e incoherent que s'està duent a terme al litoral viladecanenc (amb els seus còmplices d'ICV-EUiA), on just al costat d'un parc natural com és el del Remolar-Filipines, es projecta construir el macrocomplex oci-esportiu del Barça Parc.

07/01/2010 02:23 Territori

Un complex amb hotel, zones esportives i zona comercial i abundants aparcaments que l'únic que causarà serà un augment de la contaminació tant a nivell de partícules de CO2 com de la contaminació acústica, afegida a la que causa la nova terminal de l'aeroport del Prat de Llobregat. Tot això només contribueix a accelerar el canvi climàtic, i a la desaparició de la pràctica totalitat del Delta del Llobregat i la possible desaparició de moltes espècies d'aus que fan parada a Viladecans en les seves migracions, segons indica Maulets

A l'Hospitalet com a Viladecans el PSC-PSOE també va rebre carbó, aquests, segons assenyala Maulets, per l'especulació feta en els darrers anys i per posar en greu perill el poc que queda de la marina de l'Hospitalet. Can Trabal es l'última zona agrícola que queda al municipi i que ara es troba en perill les 40 hectàrees que queden on més de la meitat aniran destinades a la construcció d'un centre comercial, concessionaris de cotxe i naus industrials la resta serà un trist parc envoltat de gratacels. Sense oblidar que la propietat d'aquest terrenys són de l'empresa Hakerson Internacional S.L i un dels principals socis d'aquesta és Joan Laporta, president del FC Barcelona.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid