Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Viquipèdia catalana desbanca l'anglesa en la classificació dels articles més importants

L'enciclopèdia lliure per excel·lència, la Viquipèdia (Wikipedia en anglès), s'ha situat en el que portem de gener al capdamunt del rànquing de la classificació dels 1.000 articles més importants de l'enciclopèdia mundial. L'edició anglesa és la més coneguda del món i la que compta amb un nombre més alt d'articles. Fins ara sempre havia liderat la classificació, i ara ha estat desbancada per la catalana.

La classificació estableix quins són els 1.000 articles de les 250 viquipèdies existents considerats més importants pels usuaris.

13/01/2010 18:40 Comunicació

L'ascens de la Viquipèdia en català ha estat fulgurant: al mes d'abril de 2009 només ocupava la 15a posició i es trobava uns 50 punts per sota del primer lloc. Tanmateix, gràcies al treball dedicat i l'esforç de tots els que han col·laborat en un projecte creat amb aquest fi, al llarg d'aquests nou últims mesos la Viquipèdia en català ha pujat del 15è al 1r lloc.

Tant la Viquipèdia en català com la Viquipèdia en general continuen creixent constantment tant en nombre d'articles com en col·laboradors des de la seva creació:
    •    Nombre d'articles: 218.548 (15a posició)
    •    Nombre d'usuaris: 48.500 (33a posició)
    •    Total d'edicions de pàgines: 4.746.573

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid