Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea de Joves del Camp del Turia organitza un homenatge a Ovidi Montllor

 L'Assemblea de Joves del Camp de Túria vol retre un xicotet homenatge a Ovidi Montllor, cantautor i actor valencià 15 anys després de la seua mort.

Han organitzat unes jornades que, sota el títol “serà un mes que durarà anys”, començaran el proper dissabte 13 de Febrer amb una xerrada sobre el present i el futur de la música en valencià a càrrec de diversos membres de les ràdios comarcals Benzina i Sintonitza’t. Una xerrada que precedirà el concert del cantautor penedesenc, Cesk Freixas, qui presentarà el seu nou disc “La mà dels qui t’esperen” (recentment estrenat a l'Auditori Naciional de Catalunya, com us informavem recentment) i que ara us podeu descarregar en xarxa.

18/01/2010 00:41 Cultura

Les jornades clouran el divendres 19 de Febrer amb una xerrada sobre la figura de l’Ovidi Montllor i el concert del barceloní Jordi Montañez i del grup valencià, Naia, que presentarà el seu primer disc “Joc d’emocions. 

Dissabte 13 de febrer:
19:30h Xerrada: present i futur de la música en valencià.
21:00h: Sopar Popular.
22:00h Concert: Cesk Freixas.
Casal Jaume I de Llíria.

Divendres 19 de febrer:
19:30h Xerrada:
la figura de l'Ovidi Montllor.
21:00h:
Sopar popular.
22:00h Concert:
Jordi Montañez i Naia
Pub Nit de Sons (La Pobla de Vallbona)´

 

Més informació al bloc de l'Assamblea.



Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid