Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Continua l'ocupació al bosc de les Guilleries en contra de la MAT

Recordem que des de mitjans d'octubre un grup de persones es troben acampants i enfilats dalt d'arbres  de l'emplaçament de la futura torre 114 de la línia de molt alta tensió al terme de Sant Hilari Sacalm. 

Com a protesta contra la MAT, els joves han decidit intentar paralitzar les obres i la seva forma és enfilant-se en uns arbres de més de 12 metres d'alçada i, amb material d'escalada i lones de plàstic, s'han creat com una mena de tendes per dormir-hi. La idea és estar-se d'aquesta manera de forma indefinida, per tal d'evitar així la construcció de la torre de la MAT. Per ara, no s'han ni talat els arbres de la zona, però tot sembla indicar que Red Eléctrica ho preveu en breu.


03/01/2010 21:45 Territori

Aquest grup ha redactat un manifest on expliquen què es van endur per construir el campament improvisat, així com els motius que els han dut a fer aquesta protesta inusual. A l'inventari del material usat, per exemple, per fer aquest campament hi ha: material d'escalada, cordes de polipropilè i bigues llargues de fusta, entre d'altres. Alhora, asseguren que "Ni MAT ni TAV ni el model social que les necessita".

Finalment, recorden que des dels boscos és on "sempre s'han amagat i organitzat" els lluitadors i rebels al llarg de la història i "des d'on encara avui podem ser invisibles i sentir-nos protegits".

Per saber-ne més

Un grup d'activistes s'enfilen als arbres indefinidament per protestar contra la MAT 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid