Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unió de Pagesos celebra una jornada sobre productes ecològics

El sindicat agrari Unió de Pagesos ha convocat per avui una jornada sobre les experiències en la comercialització i distribució de productes ecològics, ja que aquest sector ha crescut considerablement a Catalunya en els darrers anys. Tot i això, el sindicat opina que la comercialització encara està "poc desenvolupada i estructurada", de manera que cal "seguir treballant per fer arribar aquests productes als consumidors finals". La jornada servirà per donar a conèixer diferents experiències en la comercialització i distribució de productes ecològics, que van des de la venda directa a l'explotació fins a la comercialització a través de Mercabarna. Així doncs, l'acte pretén ser d'utilitat tant per als productors que volen iniciar la seva pròpia personalització com per aquells que en aquests moments ja ho estan fent. La jornada tindrà lloc avui a partir de les onze del matí a la seu d'Unió de Pagesos a Figueres, situada a la plaça Vila d'Ordis, número 1 (baixos).

20/11/2009 16:09 Territori

11.00 h. Presentació de la Jornada.
Sr. Miquel Vilardell, responsable del sector d’Agricultura i Ramaderia ecològica de la Unió de Pagesos a l’Alt Empordà.

11.15 h. L’Associació Civam Bio dels Pyréneés-Orientales: sistemes de venta directa i de col·laboració entre productors i consumidors.Sr. Patrick Marcotte, director de l’Associació Civam Bio Pyrénées-Orientales.

11.45 h. La comercialització de carn de qualitat i ecològica a la Cooperative Catalane de Viande et Bétail (Prades, França).
Srs. Jean-François Coll i Jean Peyrato.

12.15 h. Experiències en la distribució de fruita i verdura ecològica a Catalunya de la cooperativa Hortec. Sr. Salomó Torres, membre de la Junta d’Hortec.

12.45 h. Taula rodona amb els ponents.

13.15 h. Cloenda de la Jornada. Sra. Ana Serra, presidenta de l’Associació de Ramaders Ecològics de les Comarques de Girona (ECO-RAM).
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid