Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'AJCdT serà present a la 7ª inspecció ciutadana a la base de l'OTAN de Bétera

L'Assemblea de Joves de Camp de Túria (AJCdT) serà present el proper dissabte 28 de novembre a la 7ª inspecció ciutada que des del col·lectiu antimilitarista s'organitza a la base de l'OTAN de Bétera. S'ha convocat a les 11:30 del l'albereda de la mateixa població des d'on es realitzarà un cercavila pels carrers de Bétera abans de posar direcció a la mateixa base militar. És així com des de l'AJCdT rebutgem la presència de tropes imperialistes, espanyoles sota direcció nord-americana, a la nostra terra.
"Perquè tenim clar que la consecució dels nostres platejaments només pot arribar per la via de la lluita organitzada als nostres carrers, viles i ciutats dels Països Catalans i defensar la nostra terra des de tots els fronts plantant cara a l'estructura imperialista (espanyola i nord-americana) mitjançant la desobediència, l'agitació, insubmissió i rebel·lia", remarquen els joves en el seu comnicat.

24/11/2009 01:26 Territori
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid