Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
7 estudiants de la UAB seran jutjats demà per desordres públics

Demà divendres 13 de novembre a les 10 del matí se celebra al Jutjat d’Instrucció número 5 de Cerdanyola del Vallès el judici contra 7 estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquests estudiants estan acusats d’una falta de desordres públics per haver participat el 18 d’abril de 2008 a una protesta durant la reunió del Consell de Govern de la UAB. Va ser arran d’aquesta protesta que el rectorat de la UAB, amb el senyor Lluís Ferrer al capdavant, va obrir expedients a diversos estudiants de la Universitat. Durant el judici es realitzarà una concentració a les portes dels jutjats de suport als estudiants imputats per haver participat en la lluita per una universitat pública i de qualitat.

12/11/2009 19:08 Educació

En aquesta concentració s’esmentaran algunes de les noves iniciatives que el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans està preparant en el marc de la campanya “Més de 100 a judici: Bolonya s’aplica amb repressió!”.
 
Per saber-ne més
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid