Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Figueres denuncia manca de transparència en el conveni amb el Fons de Cooperació

 La Candidatura d'Unitat Popular de Figueres (CUP) denuncia manca de transparència en el procés de negociació amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que ha signat l'equip de govern figuerenc amb l'ens. En aquest sentit, des del partit asseguren que la decisió va ser presa tot i l'oposició de totes les entitats que formen part del consell de cooperació. El conveni del consistori preveu, segons la CUP, que servirà per valorar els projectes de les entitats del consell de cooperació per un valor de 9.500 euros anuals.

08/08/2009 09:50 Política

 

"Considerem reprovable que es destini aquesta quantitat, tenint en compte els pressupostos destinats a cooperació", asseguren. En aquest sentit, exigeixen al govern municipal que "es repensi la decisió aprovada, a causa de la falta de respecte cap a les persones que participen al consell de cooperació de manera altruïsta; un consell que ha de ser vinculant i no solament de caire consultiu".

Amb tot, lamenten la decisió de la regidora de Benestar, Maria Antònia Bonany (CiU), que va signar el conveni tot i el rebuig i l'oposició de totes les entitats figuerenques que formen part del consell de cooperació.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid