Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Crida per col·laborar a la consulta popular d'Arenys de Munt per la Independència de Catalunya

El proper 22 d'agost, a les 18h es presentarà a la Universitat Catalana d'Estiu a Prada i el 5 de setembre un  míting polític unitari amb AM2000, ERC, CIU i CUP a Arenys de Munt
La Comissió organitzadora per la consulta per la Independència de Catalunya informa que el proper 24 d’agost s’esgota el termini de noves adhesions adreçades a les entitats, associacions i formacions polítiques d’Arenys de Munt i d'arreu del País, per a participar a la campanya informativa de la Consulta per la independència de Catalunya del 13 de setembre a Arenys de Munt.

15/08/2009 12:20 Política
Donat que el termini per participar-hi s’esgota, la Comissió fa una última crida a aquelles entitats, associacions i partits polítics registrats que desitgin participar en la campanya informativa de la primera consulta popular per la independència que es realitza a Catalunya. (veure [13-S] Tothom a Arenys de Munt per l'Autodeterminació. Bloc de juli Cuéllar)
A banda de les formacions polítiques, associacions i entitats que participaran a la campanya informativa, la Comissió Organitzadora resta oberta a noves adhesions, com a col·laboradors, de les persones interessades en treballar perquè aquest acte democràtic tingui les màximes garanties de serietat i rigor, en el qual els arenyencs i arenyenques puguin exercir el seu dret d’opinió sobre la conveniència o no d’un estat català dins la Unió Europea.

El període per adherir-se com a col·laborador no es tanca fins el dia abans de la consulta. A data d'ahir -14 d’agost- la Comissió Organitzadora ja compta amb una cinquantena de col·laboradors d’un ampli espectre ideològic i generacional d’Arenys de Munt i d’arreu del país.

Per poder participar de la campanya informativa o per adherir-se com a col·laborador de la Consulta per la Independència del 13 setembre, només cal emplenar un formulari al web de la Comissió Organitzadora
Per saber-ne més:
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid