Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea de l'Esquerra Independentista de l'Hospitalet es presenta en públic

Una trentena de persones acudiren el passat divendres a l'acte de presentació de l’Assemblea de l’Esquerra Independentista de l’Hospitalet de Llobregat (AEILH). Aquesta col·lectiu, tal com informen ells mateixos, neix amb "l'esperit de donar la volta a la manera de fer política a l’Hospitalet" i amb la voluntat d'aglutinar "totes aquelles persones i col·lectius de la ciutat que siguin d’esquerres, independentistes, i que creguin en una ciutat més equilibrada territorial, urbanística, econòmica i socialment."
 

05/07/2009 22:14 Política

Presentació de l'Assamblea de l'Esquerra Independentista de l'HospitaletL'acte de presentació, realitzat al Centre Cívic Sant Josep, va comptar amb les intervencions de l'Assemblea del Baix Llobregat de Maulets, per a presentar la seva campanya en defensa de la zona agrícola de Can Trabal. A continuació, Àlex Maymó, regidor de la CUP de Molins de Rei va destacar la importància de l'existència de la CUP al seu municipi i l'altaveu que significa per a les lluites pel territori i dels moviments socials. Va destacar les lluites per la defensa del territori que uneixen les diferents poblacions del Baix Llobregat, així com aquelles per la defensa de la classe treballadora i una alternativa política als nostres municipis. Finalment, el membre del secretariat nacional de la CUP, Marc Sallas, va explicar el recorregut de la CUP en els darrers temps, destacant el creixement que ha tingut l'organització i el full de ruta a seguir per la construcció de la Unitat Popular, tot oferint el suport de la CUP a la creació i impuls de l'AEILH.  

L'acte va cloure amb la lectura del manifest fundacional de l'AEILH, així com al cant de la Internacional i Els Segadors.

Per saber-ne més

Divendres es presenta l'Assemblea de l'Esquerra Independentista de l'Hospitalet  - Llibertat.cat

A l'Hospitalet, Esquerra Independentista, per què no? - Article d'opinió de David Soriano

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid