Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"La Veu" analitza el debat al si de la CUP sobre la possibilitat d'anar a les eleccions el 2010

El número 88 de La Veu, la publicació del Moviment de Defensa de la Terra (MDT) analitza a l'editorial el debat que ha tingut lloc al si de la CUP sobre la possibilitat de presentar-se a les eleccions del Parlament de Catalunya del 2010. En aquest article, sota el titol ("Una oportunitat perduda", l’MDT valora negativament el fet que la CUP decidís finalment no presentar-s’hi i proposa unes línies d’acció de cara al futur. A continuació, el text “Patriotisme i estratègia” aborda el concepte de Front Patriòtic amb relació a l’estratègia i qüestiona la validesa d’aquesta tàctica per al conjunt del moviment tant ara com als anys vuitanta del segle passat, quan es va plantejar aquesta proposta per primer cop.

28/07/2009 01:57 Comunicació

Un article destacat d’aquest número és una anàlisi del contingut del “Manifest d’Els Marges”, del qual se celebren enguany 30 anys. Aquesta anàlisi parteix sempre del contrast amb la realitat sociolingüística actual i la situació del moviment de lluita per la llengua, sobre la qual es fan també unes consideracions finals.

La publicació  inclou també un text en què es reflexiona sobre les mancances que s’han pogut constatar dins l’Esquerra Independentista a causa dels diferents posicionaments de moviment davant la candidatura Iniciativa Internacionalista.

Finalment, en sengles articles s’hi analitzen les conseqüències negatives del canvi de govern a la Comunitat Autònoma Basca i de la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans que avala la totalitat de la  Llei de Partits espanyola i la seva aplicació.    

Com és habitual, el número es clou amb una ressenya, en la qual es fa una anàlisi extensa i crítica del llibre de Pere Foix Apòstols i mercaders.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid