Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones es manifesten a València per exigir la dimissió de Camps

Més d'un miler de persones, segons l'organització, i menys de dues centes segons la policia local, s'han concentrat avui dissabte a la plaça de Manises de València per demanar la dimissió del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps. Sota el lema "No a la corrupció, Camps dimissió", la marxa s'ha fet per demanar el cessament immediat de Camps arran de la seva imputació al Cas Gürtel. Imatges de la manifestació

13/06/2009 23:46 Política

Durant la manifestació s'ha llegit un manifest en el que s'instava el president a "reconèixer els errors comesos i acceptar-ne les conseqüències".

El Col·lectiu Contra la Corrupció, sorgit d'un grup de Facebook, ha demanat que s'aclareixi quants diners va costar la visita de Benet XVI, la Copa Amèrica i el Circuit de Fòrmula1. També ha qüestionat la permanència d'alguns membres del PP, com ara el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, o el de la Diputació Valenciana, Alfonso Rus.

"Camps, Costa, volem una resposta", "Costa a Picassent, Camps a Fontcalent" o "T'estime un ou, fes-me un traje [vestit] nou", han estat les consignes més cantades durant la marxa, a la qual s'hi han adherit col·lectius com Escola Valenciana, Acció Cultural del País Valencià, el Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià, Esquerra Unida del País Valencià o l'Associació de Veïns del Cabanyal-Canyamelar.

Per saber-ne més:

Compte enrere pel President -Llibertat.cat

Francisco Camps i Ricardo Costa, imputats pel 'cas Gürtel' -Llibertat.cat

Manifestació contra la corrupció dissabte a València -Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid