Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona participa a l'acte per les víctimes del franquisme

Remarca que rebutja la llei 52/07 de la memòria històrica.

La CUP de Girona s’ha volgut sumar a l’acte organitzat per l’Associació de Familiars de Represaliats pel Franquisme que se celebra a les 12h. al cementiri vell de Girona. En aquest homentage farà explícit el rebuig a la llei 52/07 de la Memòria Històrica i s’hi reclamarà l’anul·lació legal dels Consells de Guerra que van condemnar a mort a milers de republicans. S’hi donaran cita diverses actuacions musicals i també lectures de textos commemoratius.  A l'acte es presentarà una obra artística realitzada especialment per a l’ocasió pel pintor Lluís Bosch Martí.

10/05/2009 09:40 Drets i Llibertats
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid