Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2a Jornada d'intercanvi i coneixement catalano amaziga a Olot

Demà es desenvoluparà la 2a Jornada d'intercanvi i coneixement catalano amaziga a Olot, organitzada per l’Associació Cultural Greda, l’Associació Cultural pels Drets del Poble Amazic a Catalunya i la ONGD Igman Acció Solidària, entre altres entitats. La jornada començarà amb el passi del documental Kkar Bad-Aixeca't a l'Orfeó Popular Olotí, continuaran amb un sopar popular a la plaça Major i es clouran a partir de les 22h. amb una mostra de música amaziga i catalana.

07/05/2009 11:42 Internacional
 
El documental Kkar Bad aixeca't és una iniciativa sorgida de ciutadans amazics i catalans dels Països Catalans, que treballen per construïr un teixit social intercomunitari i cohesionat; que no perdi de vista la identitat dels pobles que el conformen i que treballa per l'empoderament de la xarxa associativa amaziga al seu país d'orígen; però també per la construcció d'una xarxa social amazigo-catalana al país d'acollida, que en propicii la seva integració dins la cultura catalana, però també el coneixement i expressió de la cultura amaziga. La xarxa també treballa pel coneixement del poble català als territoris amazics.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid