Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Valldigna som i serem" tres anys en la catosfera

 El projecte en xarxa "Valldigna som i serem" complia aquest mig dia tres anys.

Un projecte informatiu i de difussió naixcut per l'inquietud de diferents persones nacionalistes vinculades a la lluita contra l'Alta Tensió a La Valldigna, i que posava en xarxa una de les primeres webs punt cat al País Valencià: www.valldigna.cat.

Llibertat.cat va participar l'any passat en la trobada de mitjans digitals en Català, que celebrava el segón aniversari a la xarxa del projecte

11/05/2009 22:14 Comunicació

A hores d'ara, des del projecte ja consolidat,  arriba informació puntual a més de 700 persones mitjançant una llista de distribució pròpia, informant també a la comarca des del diari en format bloc "ValldignaDigital", amb l'objectiu prioritari de promoure la llengua i cultura Catalana a La Valldigna, La Safor i la resta de comarques centrals.

Entre els projectes culturals engegats destaquen els tres promoguts amb motiu del Festivern 2007 celebrat a Benifairó de la Valldigna: Poesia de proximitat, Cinema de la Terra, i Ruta de l'aigüa de La Valldigna, així com la trobada de mitjans digitals en Català de l'any passat amb motiu del segón aniversari del projecte i la programació del passat 9 d'Octubre a Simat.

Actualment junt a ValldignaDigital ofereixen informació puntual ValldignaCultura, i el bulleti electrònic del FUCAT. Ara però el projecte en xarxa s'amplia amb nous editors i col.laboradors. Des de la xarxa hem convidat i autoritzat tots els col.lectius, mitjans de comunicació i propietaris valldignencs amb bloc al servidor bloc.cat, per tal que puguen des d'ara editar articles, enllaços i categories directament a ValldignaDigital, convertint-se en un bloc mancomunat i d'informació lliure al servei de la societat civil de LA VALLDIGNA. D'altra banda articulistes reconeguts a les nostres comarques com Miquel Juan, Sico Fons i Enric Marco (de La Valldigna), Núria Cadenes, Toni Cucarella, Pau Alabajos, Xavi Xarria, Josep Nadal han compromés la seua presència al mitjà mitjançant la republicació d'articles d'opinió i/o col.laboracions especials.

Entre els projectes culturals engegats fins ara: Ruta de l'Aigua Valldigna, Cinema de la terra, Poesia de proximitat, [FestihivernCultural] Influència dels Mitjans Digitals en Català [2on Aniversari Valldigna som i serem], ValldignaTV combinat amb un canal de yootube i on també han tingut cabuda iniciatives musicals com el ROCK'n BARX de l'estiu passat, o l'Associació Cívica NACIONALISTES de LA VALLDIGNA. L'entramat virtual es completa amb MARINYENràdio una emissora virtual dins del projecte LAST.fm. Un dels nostres objectius ha estat donar cobertura i difussió a la xarxa a entitats valldignenques de tot tipus com l'AV "La Valldigna", Valldigna Accessible, CENTRE EXCURSIONISTA TAVERNES DE LA VALLDIGNA, Grup de Muntanya Valldigna, Grup de Muntanya "Viarany", Colla de Dimonis "Fem Fredat" així com a esdeveniments músicals i culturals de la comarca com eL Concert de la PKAT, el Festivern, el MÉS QUÈ ROCK i d'atres ... fent cada dia més real una VALLDIGNA EN XARXA. Editorial - tres anys a la Catosfera

Per saber-ne més:

"Valldigna, som i serem", un any a la xarxa - Llibertat.cat

Llibertat.cat participa en el debat "Influència dels mitjans digitals en català" a Gandia -Llibertat.cat

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid