Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada de Sant Jordi, més enllà de la festa lúdica, una jornada reivindicativa per la llengua

L’Esquerra Independentista del Barcelonès (EIB) convoca diversos actes a Barcelona sota el lema “El bilingüisme trepitja la nostra llengua: als Països Catalans en català!”. Al migdia es farà un dinar popular a la UB del Raval, a càrrec dels companys del SEPC, i a la tarda, a les 18:30h h a la Rambla de Canaletes de Barcelona hi haurà la manifestació. La jornada es clourà amb un acte en defensa de la llengua a la Plaça del Rei a les 20h, on hi haurà també l’actuació de colles de cutura popular, balls i música.

A Palma, a les 18.30 a la Plaça del Tub, també hi haurà una manifestació convocada pel SEPC, de Joves de Mallorca per la Llengua i Maulets

23/04/2009 05:39 Política

La Plataforma per la Llengua desplega, per cinquè any, 'El català, llengua comuna'. Hi col·laboren més d'una vintena d'associacions d'immigrants i de suport als immigrants. La finalitat és de destacar la importància del català com a element d'inclusió de la gent nouvinguda i com a eina de cohesió social. Es fa a la plaça de la Universitat de Barcelona, de les onze del matí a les nou del vespre.

A diversos llocs del Principat es farà una lectura pública del llibre d'Enric Duran "Abolim la banca. Testimoni d'un activista que ha desafiat el poder".

A Barcelona, l'acte tindrà lloc entre les 18 i les 20 h, en la Plaça del Sol del barri de Gràcia Organitza: Grup de Suport a Enric Duran; a Girona,   a la Plaça de les Olles, de 15 a 21h. Organitza: Girona-decreix i La Màquia; a Tarragona, a partir de les 11h a la Rambla Nova, a la paradeta de l'Ateneu Llibertari Organitza: Grup de suport a Enric Duran. Apunten que hi hauran sorpreses i que altres indrets se sumin a les lectures

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid