Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Fòrum Gandia 2025 ha fet públiques les seues conclusions

 El Fòrum èmfatisa en  la manca d´informació i obscurantisme que envolta el projecte Gandia 2025

 

Aspectes referents a la participació ciutadana dins del mateix projecte, com la comissió d´experts (41 vocals encarà per designar), fan sospitar que aquesta serà tota la participació ciutadana que pretenen els impulsors del projecte.

Des d`Independentistes de la Safor afirmen no estar disposats a deixar que l´obscurantisme i l´engany s´utilitzen contra Gandia i els seus veïns. I diuen que es mantindràn vigilants i seguint de ben a prop tot allò que tinga a veure amb la ciutat, els pobles i la comarca.

Al Fòrum també hi partivipava Arc de Mig Punt que aquesta setmana feia púbica una novedosa documentació que data  l´Alqueria Romaguera (ara a punt de ser enderrocada)  entre el S.XV i el S.XVI.

10/04/2009 04:36 Territori

De les conclusions destaquem:

  •  Maulets i Independentistes de la Safor, denúncien la falta d´informació i obscurantisme que envolta el projecte Gandia 2025 i questionen la validesa del comite d'experts anunciat, que a hores d'ara no es sap ni qui son, ni qui els nomenarà, ni els criteris que es seguiràn per la seua constitució.
  • Des d´Arc de Mig Punt insiteixen en la importància de protegir el patrimoni, així com l'entorn que el contextualitza, fixant la mirada en lluites com la que estan portant a terme actualment en defensa de l´Alqueria Romaguera (S.XV-XVI) a la zona de Santa Anna.   * Mireu també la denúncia pública que feien ahir mateix. LLIBERTAT.CAT se`n feia ressó del descobriment de la nova documentació sobre l'Alqueria.
  • La Plataforma pels pobles de la Safor informa d´un dels personatges que hi ha darrere d´aquest obscur projecte, José Miguel Iribas, sociòleg encarregat d´argumentar i defensar el projecte, i l´ideòleg de Benidorm.
  • Josep M. Moya (regidor BNV-Gandia) comunica la recent aprovació de 3 contractacions per part del consistori municipal relacionades amb aquest projecte, dues de publicitat i una darrera de 160.000 euros a la consultora Idom (vinculada a l´Opus Dei).  

Per saber-ne més:

Observatori Gandia 2025 -documentació

Fórum de debat Gandia 2025 -Llibertat.cat

Independentistes de La Safor denúncia l´aeroport comarcal -Llibertat.cat

Independentistes de la Safor presenta l'Observatori Gandia 2025 -Llibertat.cat

Està a punt d'enderrocar-se un dels edificis patrimonials a Gandia -Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid