Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xúquer Viu exigeix treure el tema de l'aigua de les disputes polítiques

Diumenge passat, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Aigua, el president de Xúquer Viu, Paco Sanz va dir que s'havia d'acabar amb posar l'aigua com a un element de disputes polítiques entre pobles tenint en compte que l'aigua ha de ser un recurs per ser compartit sota criteris de sostenibilitat. Les declaracions de Sanz es van produir després d'un matí d'actes en l'entorn de l'Albufera, amb la visita als ullals dels Sants i de Baldoví i la visita a l'Ermita de la Muntanyeta del Sants de Sueca, on va concloure una jornada en la qual el col·lectiu va celebrar una xerrada sobre la directiva i sobre la situació de pla de conca del Xúquer.

24/03/2009 02:59 Política

Sanz va mostrar la seva precocupació pel "gir emprès pel ministeri" de Medi ambient: "Pels seus discursos fa l'efecte que volen atendre a totes les demandes: del sector agrícola, de sectors urbans... i no hi ha aigua suficient, no és sostenible". Sanz també va reclamar que és necessari acabar amb la sobrexplotación de l'aqüífer de la Manxa Oriental -que afecta al ric Xúquer- i de les masses d'aigua amb deterioració constant. A més, els ecologistes advoquen per adequar i garantir "el subministrament d'aigua per a les persones tenint en compte les necessitats reals de la població i no l'expansió urbanística desmesurada dels últims anys"

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid