Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici contra els dos independentistes que van substituir la "bandera" per una estelada a Montjuïc

Concentració de suport a les 9.30 h davant dels jutjats del Passeig Lluís Companys de Barcelona
Demà tindrà lloc al Jutjat Penal de Barcelona, al Passeig Lluís Companys núm. 1-5 el judici contra dos militants de l'organització Maulets, acusats d'ultratges a Espanya pels fets del 25 d'abril de 2007. Els dos van retirar la bandera espanyola del Castell de Montjuïc, tot substituint-la per una estelada. Aquesta acció estava emmarcada dins una jornada de lluita convocada a tots els Països Catalans a l'entorn de la campanya "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència". El dos joves s'enfronten ara  una petició fiscal de 2400 euros o vuit mesos de presó, per ultratges a espanya. Entrevista als encausats :"El Castell de Montjuïc és un dels principals símbols de la repressió cap al poble català"

14/12/2008 13:56 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid