Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Expulsions d'un a tres anys per a sis dels estudiants de la UAB expedientats

A les 10 del matí és reunia el Consell de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)  a l'Aula Magna de l'edifici UAB-Casa de Convalescència on ha fet públic la resolució dels expedients disciplinaris oberts el curs passat.   La resolució ha estat: 22 persones amb una sanció pública, 4 persones amb una expulsió d'un any, una persona amb una expulsió de dos anys i un altre amb una expulsió de tres anys.

17/12/2008 12:06 Política
Aquesta ha estat la resposta que l'equip de govern de la UAB ha donat als estudiants que des de fa més d'un mes estan reclamant un procés de debat i diàleg a la Universitat Pública. A més a més cal remarcar que dilluns el Comitè contra Bolonya va decidir desocupar gran part de les facultats per afavorir el debat i el diàleg, la resposta ha estat sis persones expulsades.
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid