Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La PDE i Unió de Pagesos criden a la mobilització contra el canal Xerta-Sénia

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) i el sindicat Unió de Pagesos, en roda de premsa , han fet una crida a la mobilització social contra el canal Xerta-Sénia, que es considera la porta d'un transvasament a les comarques de Castelló. En aquest sentit, la PDE i Unió de Pagesos van recordar que han convocat una visita «pedagògica» a la zona de les obres del canal Xerta-Sénia per al diumenge vinent, després de la concentració prèvia, a les 10 del matí, al passeig de les Bicicletes de Tortosa, des d'on sortirà una caravana de vehicles fins al punt de captació del regadiu.

21/11/2008 17:11 Territori
El portaveu de la PDE, Joan Antoni Panisello, va explicar que l'objectiu de la convocatòria és que tota la gent del territori puga constatar sobre el terreny que el Xerta-Sénia és un regadiu «que té molt poc a veure amb altres regadius tals com els de la Terra Alta o de Freginals». En la mateixa línia, el coordinador d'Unió de Pagesos a les Terres de l'Ebre, Joan Montesó, va remarcar que necessiten més garanties que el Xerta-Sénia només servirà per regar el Baix Ebre i el Montsià.
 
A més, Montesó també va reclamar que algú explique la planificació i la dotació econòmica que tindrà el regadiu per fer-lo sostenible. Així mateix, Panisello va avançar que durant l'acte de diumenge hi haurà alguna actuació «sorpresa» i que la PDE i Unió de Pagesos faran un seguit de peticions al govern per decidir si continuen o no les mobilitzacions.
 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid