Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte de cloenda del Centenari de l'Estelada al Museu d'Història de Catalunya

Ofrena foral a la tomba de Vicenç Albert Ballester, creador de l'estelada, al Masnou 
 
El proper dimarts 2 de desembre, a les 19:30h al Museu d'Història de Catalunya se celebrarà a l'acte de cloenda de les celebracions que ha portat a terme la Comissió Centenari de l´estelada durant tot aquest 2008. A més s'informarà del darrer acord de l'Ajuntament de Barcelona perquè la ciutat dediqui un carrer al creador de la l'ensenya independentista catalana.

28/11/2008 22:38 Política
A l'acte ja hi han confirmat la seva assistència més d’un centenar de personalitats entre alcaldes, regidors, grups municipals que van donar suport a la iniciativa de penjar l’estelada al balcó als ajuntaments catalans la passada diada nacional, i per altra banda membres de la societat civil i veterans independentistes que han donat suport a totes les iniciatives de la Comissió. Tots ells rebran un homenatge popular.
 
Ofrena foral a la tomba de Vicenç Albert Ballester, creador de l'estelada, al Masnou 
Aquest diumenge, a les 11 del matí al Cementiri Municipal del Masnou (Maresme) es farà una ofrena floral a la tomba de Vicenç Albert Ballester, creador de la bandera independentista catalana. Tot seguit a les 12 del migdia es celebrarà la inauguració de l'exposició del centenari de l'estelada, al local social, c/ Dr. Agell, 9. del Masnou.
 
 
 
 
 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid