Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona demana explicacions pels talls d'aigua a l'Onyar a causa de les obres del TAV

Anuncia un gran acte sobre el TAV el proper 25 de setembre 

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona manifesta el seu malestar pel tall d'aigua que va patir el riu Onyar els dies 10 i 11 de setembre a causa de les obres del TAV i en demana explicacions a les autoritats competents. En aquesta línia s'ha adreçat per escrit a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i a l'Ajuntament de Girona.

17/09/2008 09:18 Política
Per a la formació independentista els fets són molt greus i per això en demana una reparació i les sancions corresponents als responsables de l'agressió. Aquest responsable  molt previsiblement és l'empresa ADIF, que s'encarrega de les obres del TAV. Per altra banda, la CUP també lamenta la passivitat de les formacions polítiques amb responsabilitats de govern, especialment Iniciativa per Catalunya, que segons els portaveus independentistes està demostrant una manca de sensibilitat molt preocupant
envers aquest tema.
 
Acte sobre el TAV
El proper 25 de Setembre la CUP farà un acte públic sobre l'impacte del TAV a la ciutat i al territori que comptarà entre d'altres amb el president de l'AA.VV d'un dels barris afectats, Sant Narcís. Des de la CUP es pretén impulsar un debat seriós i participatiu sobre aquesta gran infrastructura, sobre la seva utilitat i impacte, sobre el  model ferroviari i el transport públic. Aquest és un debat que a Girona a hores d'ara encara no s'ha abordat. L'acte se celebrarà a la Casa de Cultura a partir de les 19'30.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid