Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La cercavila per l'absolució d'en Jona pren els carrers de l'Eixample

Unes dues-centes persones han participat aquest migdia en la cercavila convocada per demanar l'absolució d'en Jonatan Ivorra, veí de la Sagrada Família, que pot ser condemnat a 8 anys de presó i més de 3000 euros de pena multa, per participar en una manifestació en defensa del Forat de la Vergonya, l'any 2006. Davant la decisió de l'Ajuntament de Barcelona de presentar-se com a acusació particular en el cas, recolzant així la petició de condemna de la Fiscalia, hem decidit prendre els carrers i fer-nos sentir.

27/09/2008 22:39 Política
La manifestació, acompanyada de la colla de tabalers Kabum i del foc de la Cabrònica, ha començat a la Plaça del Fort Pienc, aturant-se davant del Departament de Justícia, que ha estat obsequiada amb tres bosses de fems per la gran tasca desenvolupada assetjant activistes dels moviments socials i empresonant els qui gosen desafiar les institucions espanyoles.

En arribar a la seu del Districte de l'Eixample, s'ha encartellat la carta enviada a la regidora Assumpta Escarp en què se li demanen explicacions del posicionament de l'Ajuntament i se li exigeix una disculpa pública. Carta de la qual, cal recordar, encara no hem rebut resposta de cap tipus. Alhora, s'ha cremat una falla que representava l'aglomerat gris, uniforme i completament despersonalitzat en què volen construir la nostra ciutat. Tot plegat, una càlida i sorollosa mostra de suport a en Jona, per part del veïns i veïnes de l'Eixample, que esperem que es repeteixi en les properes convocatòries.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid