Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament retira la multa pel mural de la Diada a Montcada i Reixac

Al cap de vuit dies, els membres de l'Assemblea de Joves Montcada i Reixac (AJMiE) que van ser multats el darrer 10 de setembre per fer un mural a la llera del riu Besós en motiu de l'11 de setembre, s'han assabentat a través de l'emissora municipal que l'Ajuntament de Montcada i Reixac no portarà a tràmit la multa si no és que el consorci d'aigües de Barcelona inicia el procés, ens que ens atorgà el permís per a poder realitzar el mural. En un comunicat, agraeixen el suport que han rebut aquests dies.

21/09/2008 00:08 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid