Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Parlament Europeu admet la queixa de la Plataforma "No a la MAT"

El Comitè d'Apel·lacions del Parlament Europeu ha admés a tràmit la queixa que li van presentar el 6 de març la Plataforma No a la MAT i l'associació AMMAT, formada per 63 ajuntaments. La queixa denuncia, entre altres coses, l'actuació 'esbiaxada i discriminadora' de Mario Monti i la dels governs espanyol i català de tirar endavant la línia entre Sentmenat i Bescanó sense el preceptiu debat públic previ i la fragmentació de la interconnexió internacional, en tres trams, incomplint convenis i directives europees.

13/09/2008 08:32 Territori
En un comunicat emès ahir, l’entitat també usa l’argument que la construcció de la línia es faci "sense debat previ" i amb " fragmentació (…) en tres trams, incumplint els convenis europeus". El president del comitè d’appel·lacions, Marcin Libicki, ja ha respost a la plataforma que les qüestions plantejades "són admisibles a tràmit de conformitat amb el que estableixen les normes de procediment europeu". El comunicat esperança de "No a la MAT" també subratlla que no s’abandonarà res "cara als lobbys de sempre, amb les complicitats d’un govern d’esquerres" i conclou que no s’admetran "agressions irreversibles al territori".
 
Ara el Comitè convocarà a Brussel·les una reunió oberta al públic per examinar-la. 
 
La Plataforma continua amb diversos fronts oberts i, per exemple, té pendent un judici al Tribunal Suprem de Madrid sobre tram Sentmenat-Bescanó.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid