Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Manifestació al barri de Gràcia sota el lema “Ultratgem espanya, desobeïm la imposició"

Ahir a la tarda, unes dues-centes persones es van manifestar pels carrers del barri de Gràcia sota el lema “Ultratgem espanya, desobeïm la imposició“. En protesta contra els casos repressius que aquest any han suposat els judicis als antimonàrquics per la crema de fotos dels monarques espanyols, o l’empresonament d’en Franki per ‘ultratge’ a la bandera espanyola. La marxa estava convocada per l'Assemblea de Joves de Gràcia (CAJEI) i l'organització Endavant, va sortir de la plaça de la Revolució.

17/08/2008 08:07 Política
Durant el recorregut pels carrers de Gràcia els manifestants van demanar la llibertat del jove Franki de Terrassa i d'altres presos polítics i van cridar consignes en contra de la llei antiterrorista i la bandera espanyola, entre d'altres. Al final de la marxa es va llegir un manifest
 
Aquest és el segon acte reivindicatiu que viu Gràcia durant la seva festa major, després que dijous, acabat el pregó de Queco Novell, una altra manifestació recorregués els carrers del barri per recordar el Roger, el jove assassinat durant les Festes de Gràcia de fa quatre anys.
 
 
Per saber-ne més:
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid